Integritetspolicy

Personuppgifter

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss.

Behandling av personuppgifter

Kandidater vid ansökan

Denna del hanteras av separat part, nämligen TEAM Tailor. Team Tailor har redan en process som är förenad med GDPR.

Mer om deras policy kan läsas här: https://support.teamtailor.com/gdpr/gdpr-frequently-asked-questions

Anställda

SOCAB lagrar inga personuppgifter kring anställda som kan uppfattas av känslig karaktär. Den information som finns är den informationen som den anställde själv skickat in alternativ som finns offentligt hos skatteverket.

Kunder

Information som samlas kring kunder är information som kunderna själva gett sitt samtycke kring. Då majoriteten av SOCAB:s kunder tillhör den offentliga sektorn så är det information som finns tillgängligt offentligt.

Leverantörer

Ingen data kring leverantörer sparas, förutom underkonsulters som gett sitt samtycke till detta. Denna information raderas vid avslutat samarbete. Övrig leverantörsinformation avser inkommen leveransfakturor som inte utgör någon känslig information.

Potentiella kunder

Data kring potentiella kunder inom privatsektor hanteras inte utav SOCAB, den datan som finns är den som finns hos leverantör av CRM verktyget, leverantören av CRM verktyg äger den datan. Datan hanteras i enlighet med GDPR. Övriga potentiella kunder inom offentlig sektorn, har offentlig information som inte utgör någon känslig karaktär.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Linnart Shabo, linnart@socab.se. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på linnart@socab.se. Du når vårt dataskyddsombud på linnart@socab.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Cookies (”Kakor”)

Socab.se använder sig av cookies, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår sajt.

Typer av cookies

Det finns två typer av kakor: sådana som lagras under en bestämd tid på din dator och som raderas efter utgångsdatumet samt kakor som försvinner när du stänger ner din webbläsare (så kallade sessionskakor).

Socab.se använder sig av båda typerna av kakor som är viktiga för funktionen av vår sajt och för att ge dig en bra användarupplevelse. Du godkänner vårt användande av kakor då du besöker vår webbplats och dina inställningar i din webbläsare tillåter att kakor sparas.

Hur använder vi cookies?

Socab.se använder kakor för att kunna känna igen din dator och samla in information om ditt besök på vår sajt. När du besöker Socab.se används kakor till följande:

• olika funktioner på sajten
• analys och statistik av besök på sajten
• anonym demografisk profilering

Viss information om din dator samlas in via kakor, inklusive din dators IP adress, din dators operativsystem, din webbläsare och adresser till webbsidor som länkar till Socab.ses webbplats.
Socab.se använder även kakor från tredje parter som t ex Google Analytics för att analysera webbsidan och förbättra sajten. Du kan läsa mer om hur Google använder uppgifterna de samlar in genom att klicka på följande länk www.google.com/intl/sv/policies/privacy/partners/
Du kan välja att inte omfattas av Google Analytics genom att klicka på denna länk: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Tacka nej till cookies?

Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas, se webbläsarens hjälpsidor för mer information.